Koulukatu 18 33200 Tampere

Muutos­koulutukset

Muutosturva­palvelut – järjestämme muutos­koulutukset Tampereelta käsin yrityksille valta­kunnallisesti.

Yhteishankintakoulutukset räätälöidään aina yhteistyössä yrityksen, Aiko Academy Oy:n sekä paikallisen TE-Palvelun ja ELY-keskuksen kanssa.

MuutosKoulutus – työnantaja voi auttaa taloudellisesta tai tuotannollisesta syystä irtisanottuja työntekijöitään löytämään uuden ammatin tai työpaikan tai tukea toistaiseksi lomautettuja työntekijöitään.

Räätälöity MuutosKoulutus mahdollistaa työnantajalle taloudellisen tavan tukea irtisanottavan henkilöstön valmentautumista muutostilanteen haasteisiin ja uuden työpaikan löytämiseen. Vastuullinen toiminta vahvistaa positiivisen työnantajakuvan säilymistä sekä parantaa ilmapiiriä, motivaatiota ja tuottavuutta. MuutosKoulutuksen tavoitteena on tukea osallistujan nopeaa työllistymistä suoraan tai sopivan koulutuksen kautta.

Räätälöidyn valmennuksen tavoitteena on parantaa irtisanottujen mahdollisuuksia työllistyä uudestaan. Valmennusta tarjoamalla yritys auttaa irtisanottuja työntekijöitä löytämään uusia työmahdollisuuksia. MuutosKoulutuksen kesto on keskimäärin 3-5 kuukautta ja vähintään 10 päivää. Työnantajan osuus kokonaishinnasta on 20 prosenttia.

Käyttötilanne MuutosKoulutukselle on silloin kun henkilöstöä joudutaan vähentämään tai yritystoiminta loppuu kokonaan.

Ole rohkeasti yhteydessä! Suunnitellaan yhdessä teille sopiva muutosturvapaketti, niin että se tukee liiketoimintaa, arvoja ja inhimillisyyttä vaikeassa mutta välttämättömässä tilanteessa.