Markkinointipalvelut

Markkinoinnin parantamisen ja konsultoinnin palvelut

Aiko Academy Oy tarjoaa asiakkailleen myön markkinoinnin parantamisen ja suunnittelun palveluita. Nämä palvelut räätälöidään suoraan asiakkaan tarpeiden mukaisesti, ja mahdollisuuksiin kuuluu mm.

  • Graafinen suunnittelu. Asiakkaan yritysilmeen, tuotekuvastojen, hinnastojen, esitteiden, logojen ja muiden graafisten kuvien ja ohjeistuksen suunnittelu.
  • Mainoskuvaukset. Tuotekuvien, yrityskuvien sekä imagollisten kuvien laadinta, käsittely ja digitaalinen muokkaus.
  • Suunnittelupalvelut. Suurkuvatulosteiden, roll-upien, tarrojen, autoteippausten ja kylttien sekä muiden mainos- ja markkinointimateriaalien suunnittelu yhteistyökumppaneidemme avustuksella.

Mikä Aiko on?

Aiko Academy tarjoaa ja järjestää aikuis­koulutusta, työvoima­koulutusta, kansainvälistä koulutusta, työelämä­palveluiden kehittämis­toimintaa sekä konsultointia yrityksille ja organisaatioille sekä yleisiin ajankohtaisiin että yrityskohtaisiin tarpeisiin. Aiko toimii tiiviissä yhteistyössä alueellisen ELY-keskuksen kanssa ja merkittävä osa koulutuksista on ELY-keskusten tukemia.

Usein kysyttyä

Aiko Academy tarjoaa ja järjestää aikuis­koulutusta, työvoima­koulutusta, kansainvälistä koulutusta, työelämä­palveluiden kehittämis­toimintaa sekä konsultointia yrityksille ja organisaatioille sekä yleisiin ajankohtaisiin että yrityskohtaisiin tarpeisiin.

MuutosKoulutuksen avulla työnantaja voi auttaa taloudellisesta tai tuotannollisesta syystä irtisanottuja työntekijöitään löytämään uuden ammatin tai työpaikan tai tukea toistaiseksi lomautettuja työntekijöitään.

Räätälöimme aina työnantajan tarpeiden pohjalta RekryKoulutuksen ja osallistujat saavat pätevyyden tiettyyn ammattiin tai työtehtävään. RekryKoulutus soveltuu laajasti monille aloille eikä organisaation koko ei ole ratkaiseva.