RekryKoulutus mahdollistaa työnantajalle koulutettua ja osaavaa työvoimaa kustannustehokkaasti

Räätälöimme aina työnantajan tarpeiden pohjalta RekryKoulutuksen ja osallistujat saavat pätevyyden tiettyyn ammattiin tai työtehtävään. RekryKoulutus soveltuu laajasti monille aloille eikä organisaation koko ei ole ratkaiseva.

Mistä RekryKoulutuksessa on kyse?

Kun yrityksen tarpeisiin ei löydy ammattitaitoisia työntekijöitä, eikä lähiaikoina valmistu tarvittavia osaajia muusta koulutuksesta. Räätälöity RekryKoulutus on työnantajalle hyvä kehittämistyökalu uuden henkilöstön hankkimiseen, joka tuo organisaatiolle liiketoiminnallista lisäarvoa.

https://tyomarkkinatori.fi/palvelut/cf2f0b1a-3014-4994-8e2a-ca2811f419e9/rekrykoulutus

  • Kesto vähintään 10 päivää

  • Osallistujamäärä +10 hlöä

  • ELY-tuettu

    Työnantajan osuus koulutuksen kokonaishinnasta on 30-50 prosenttia.

  • Kysy tarjous

hyödyt osallistujalle

Oman ammattitaidon kehittyminen ajankohtaisessa täsmäaiheessa, josta hyötyä esimerkiksi esimies- ja asiantuntijatehtävissä

hyödyt yritykselle

Ulkoistettu organisointi ja merkittävästi kustannustuettu

Miksi valita RekryKoulutus?

RekryKoulutuksen kautta tulleet työntekijät ovat erittäin motivoituneita ja moni on valmis etenemään urallaan vaativampiin työtehtäviin. Koulutuksen tavoitteena voi olla perus-, lisä-, täydennys- tai ammatinvaihtoon tähtäävä koulutus. RekryKoulutus mahdollistaa nopean reagoinnin työantajan osaamistarpeisiin / osaajien pulaan.

Mistä aihepiireistä
RekryKoulutuksia järjestetään?

Räätälöimme RekryKoulutuksen aina työnantajan tarpeiden pohjalta ja osallistujat saavat pätevyyden tiettyyn ammattiin tai työtehtävään.

Kenelle RekryKoulutukset
on tarkoitettu?

Käyttötilanne RekryKoulutukselle on silloin kuin työnantaja tai usean työnantajan ryhmä tarvitsee uusia ammattitaitoisia työntekijöitä, eikä heitä ole tarjolla työnhakijoina tai lähiaikoina valmistuvina opiskelijoina. RekryKoulutus voidaan yhdistää laajempaan toiminnan kehittämisohjelmaan.

RekryKoulutus soveltuu laajasti monille aloille, eikä organisaation koko ole ratkaiseva.

Mikä Aiko on?

Aiko Academy tarjoaa ja järjestää aikuis­koulutusta, työvoima­koulutusta, kansainvälistä koulutusta, työelämä­palveluiden kehittämis­toimintaa sekä konsultointia yrityksille ja organisaatioille sekä yleisiin ajankohtaisiin että yrityskohtaisiin tarpeisiin. Aiko toimii tiiviissä yhteistyössä alueellisen ELY-keskuksen kanssa ja merkittävä osa koulutuksista on ELY-keskusten tukemia.