Räätälöidyt asiantuntija- ja konsultointipalvelut

Konsultointi, kehitys- ja asiantuntija­palvelut Tampereelta muualle Suomeen

Asiantuntija- ja konsultointipalvelu on Aiko Academy Oy:n palvelu, joka keskittyy konsultointi-, kehitys- ja asiantuntija­palvelujen tarjoamiseen. Suunnittelu ja toteutus järjestetään yksilöllisesti kunkin yrityksen tarpeisiin Tampereen sekä muun maan alueella.

Palveluihin kuuluu mm.

  • Lean
  • Sujuvan työn esteiden poistaminen esimiehelle
  • Osaamiskartoitukset
  • Osaamisen kehittämispalvelut
  • Prosessijohtaminen

Tulemme mielellämme tapaamaan teitä, tutustumaan toimintaanne ja kuuntelemaan koulutus- ja kehittämistarpeistanne. Etsimme tarpeisiinne parhaiten sopivan toteutus- ja rahoitusratkaisun yhteistyössä koulutusalojemme asiantuntijoiden kanssa.

Mikä Aiko on?

Aiko Academy tarjoaa ja järjestää aikuis­koulutusta, työvoima­koulutusta, kansainvälistä koulutusta, työelämä­palveluiden kehittämis­toimintaa sekä konsultointia yrityksille ja organisaatioille sekä yleisiin ajankohtaisiin että yrityskohtaisiin tarpeisiin. Aiko toimii tiiviissä yhteistyössä alueellisen ELY-keskuksen kanssa ja merkittävä osa koulutuksista on ELY-keskusten tukemia.

Usein kysyttyä

Aiko Academy tarjoaa ja järjestää aikuis­koulutusta, työvoima­koulutusta, kansainvälistä koulutusta, työelämä­palveluiden kehittämis­toimintaa sekä konsultointia yrityksille ja organisaatioille sekä yleisiin ajankohtaisiin että yrityskohtaisiin tarpeisiin.

MuutosKoulutuksen avulla työnantaja voi auttaa taloudellisesta tai tuotannollisesta syystä irtisanottuja työntekijöitään löytämään uuden ammatin tai työpaikan tai tukea toistaiseksi lomautettuja työntekijöitään.

Räätälöimme aina työnantajan tarpeiden pohjalta RekryKoulutuksen ja osallistujat saavat pätevyyden tiettyyn ammattiin tai työtehtävään. RekryKoulutus soveltuu laajasti monille aloille eikä organisaation koko ei ole ratkaiseva.