OppilaitosRekry

OppilaitosRekry Tampereella ja muualla Suomessa

Opiskelijoille tarjotaan nyt loistavaa mahdollisuutta yhdistää opiskelu ja työ sujuvasti uuden OppilaitosRekrytointi-palvelun kautta. OppilaitosRekrytointi-palvelu on osa SASKYn ja Aiko Academy Oy:n työelämäpalveluja, joka toteutetaan yhdessä Smile Education kanssa.

Aiko Academyn yrittäjä­valmennus järjestyy sujuvasti joko koti­kaupungissamme Tampereella tai muualla Suomessa, missä asiakas apuamme tarvitseekaan.

Ole rohkeasti yhteydessä ja löydetään juuri sinulle sopiva työ opintojen kylkeen!.

Mikä Aiko on?

Aiko Academy tarjoaa ja järjestää aikuis­koulutusta, työvoima­koulutusta, kansainvälistä koulutusta, työelämä­palveluiden kehittämis­toimintaa sekä konsultointia yrityksille ja organisaatioille sekä yleisiin ajankohtaisiin että yrityskohtaisiin tarpeisiin. Aiko toimii tiiviissä yhteistyössä alueellisen ELY-keskuksen kanssa ja merkittävä osa koulutuksista on ELY-keskusten tukemia.

Usein kysyttyä

Aiko Academy tarjoaa ja järjestää aikuis­koulutusta, työvoima­koulutusta, kansainvälistä koulutusta, työelämä­palveluiden kehittämis­toimintaa sekä konsultointia yrityksille ja organisaatioille sekä yleisiin ajankohtaisiin että yrityskohtaisiin tarpeisiin.

MuutosKoulutuksen avulla työnantaja voi auttaa taloudellisesta tai tuotannollisesta syystä irtisanottuja työntekijöitään löytämään uuden ammatin tai työpaikan tai tukea toistaiseksi lomautettuja työntekijöitään.

Räätälöimme aina työnantajan tarpeiden pohjalta RekryKoulutuksen ja osallistujat saavat pätevyyden tiettyyn ammattiin tai työtehtävään. RekryKoulutus soveltuu laajasti monille aloille eikä organisaation koko ei ole ratkaiseva.