Työturvallisuuskurssit

Työelämässä vaaditaan erilaista osaamista ja vaativissa tehtävissä erilaisia pätevyyksiä. Työelämän lupakortteja sekä muita lyhytkoulutuksia toteuttamalla hankimme työntekijöille uutta pätevyyttä työelämään ja uralleen, sekä palvelemme yrityksiä hankkimalla heille osaavaa ja turvallista työvoimaa.

Työturvallisuuskortti®
Koulutuksen tavoitteena on varmistaa, että jokainen tunnistaa työstä aiheutuvia vaara- tai kuormitustekijöitä ja osaa suojautua niiltä.

Lue lisää
Tulityökortti®
Tulityökurssi on yhden työpäivän mittainen eli koulutus kestää noin kahdeksan tuntia. Kurssi sisältää kuusi oppituntia teoriaa, suojaus- ja alkusammutusharjoitukset, kokeen ja kortin.

Lue lisää
Trukkikortti
Sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin, ajokokeen, kortin ja lounaan. Kortti on voimassa toistaiseksi

Lue lisää
Sähkötyöturvallisuuskortti SFS 6002
Koulutuksen tavoitteena on suorittaa SFS 6002 sähkötyöturvallisuuskortti. Yleinen sähkötyöturvallisuuskoulutus on uusittava viimeistään 5 vuoden välein.

Lue lisää
Sosiaali- ja terveysalan turvallisuusosaaja –koulutus 
Koulutus on suunnattu kaikille sosiaali- ja terveysalan tehtävissä työskenteleville. Koulutuksen tavoitteena on auttaa osallistujaa tunnistamaan työympäristön riskejä ja vaaratilanteita sekä antaa perusvalmiudet onnettomuustilanteessa toimimiseen.

Lue lisää