Koulukatu 18 33200 Tampere

Rekry- ja Täsmäkoulutukset

Tukena yritysten koulutuksissa Tampereella ja koko maassa

Tampereelta valta­kunnallisesti palvelevan Aiko Academyn koulutuksiin kuuluvat erilaiset yritysten muutostilanteita tukevat yhteishankinta­koulutukset.

Yhteishankintakoulutukset räätälöidään aina yhteistyössä yrityksen, Aiko Academy Oy:n sekä paikallisen TE-Palvelun ja ELY-keskuksen kanssa.

 • Täsmä­Koulutus: yrityksen ja sen henkilöstön tarpeisiin räätälöity ammatillinen perus- tai lisäkoulutus. Soveltuu myös määräaikaisiin lomautustilanteisiin.

  Räätälöity TäsmäKoulutus on työnantajalle hyvä kehittämistyökalu olemassa olevan henkilöstön, joka tuo organisaatiolle liiketoiminnallista lisäarvoa. TäsmäKoulutus mahdollistaa työnantajalle olemassa olevan henkilöstön osaamisen laajentumisen muutos- ja kehittämistilanteissa. Räätälöimme aina työnantajan tarpeiden pohjalta TäsmäKoulutuksen ja osallistujat saavat pätevyyden muuttaneessa tilanteessa. TäsmäKoulutus soveltuu laajasti monille aloille eikä organisaation koko ei ole ratkaiseva.

  TäsmäKoulutus mahdollistaa nopean reagoinnin työantajan muuttuviin osaamistarpeisiin / yrityksen kehitystilanteisiin. TäsmäKoulutus kestää vähintään 10 päivää.
  Työnantajan osuus koulutuksen kokonaishinnasta on 30-50 prosenttia.

  Käyttötilanne TäsmäKoulutukselle on silloin kun yrityksessä tapahtuu sellaisia teknologisia ja/tai toiminnallisia muutoksia, jotka edellyttävät yrittäjän ja / tai henkilöstön osaamisen parantamista määritellyllä tavalla. Yrityksen henkilöstön ammattitaito ei vastaa muuttuneita olosuhteita. Toimintatapa säilyttää ennaltaehkäisevästi työpaikkoja ja pidentää työuria. Voidaan käyttää myös määräaikaisten lomautusten yhteydessä. TäsmäKoulutus voidaan yhdistää laajempaan toiminnan kehittämisohjelmaan.
 • Rekry­Koulutus: kun yrityksen tarpeisiin ei löydy ammattitaitoisia työntekijöitä, eikä lähiaikoina valmistu tarvittavia osaajia muusta koulutuksesta. Räätälöity RekryKoulutus on työnantajalle hyvä kehittämistyökalu uuden henkilöstön hankkimiseen, joka tuo organisaatiolle liiketoiminnallista lisäarvoa. RekryKoulutus mahdollistaa työnantajalle koulutettua ja osaavaa työvoimaa kustannustehokkaasti. Räätälöimme aina työnantajan tarpeiden pohjalta RekryKoulutuksen ja osallistujat saavat pätevyyden tiettyyn ammattiin tai työtehtävään. RekryKoulutus soveltuu laajasti monille aloille eikä organisaation koko ei ole ratkaiseva.

  RekryKoulutuksen kautta tulleet työntekijät ovat erittäin motivoituneita ja moni on valmis etenemään urallaan vaativampiin työtehtäviin. Koulutuksen tavoitteena voi olla perus-, lisä-, täydennys- tai ammatinvaihtoon tähtäävä koulutus.

  RekryKoulutus mahdollistaa nopean reagoinnin työantajan osaamistarpeisiin / osaajien pulaan. Koulutuksen kesto on keskimäärin 3-5 kuukautta, ja vähintään 10 päivää.
  Työnantajan osuus koulutuksen kokonaishinnasta on 30 prosenttia.

  Käyttötilanne RekryKoulutukselle on silloin kuin työnantaja tai usean työnantajan ryhmä tarvitsee uusia ammattitaitoisia työntekijöitä, eikä heitä ole tarjolla työnhakijoina tai lähiaikoina valmistuvina opiskelijoina. Voidaan yhdistää laajempaan toiminnan kehittämisohjelmaan.

Ole rohkeasti yhteydessä! Suunnitellaan yhdessä teille sopivat yhteishankinta­koulutukset.