Turvallisuuskoulutukset työympäristön uhkaaviin tilanteisiin

Syksyn koulutukset varattavissa nyt!

Asiakaspalvelutehtävissä ja ihmisten parissa työskentelevät voivat joutua kohtaamaan arjessaan uhkaavia tilanteita, jotka vaativat reagointia kaikille osapuolille turvallisella toimintamallilla. Aiko Academyn turvallisuuskoulutus antaa valmiudet kohdata haastavat tilanteet arjen asiakaspalvelutyössa sekä tarjoaa toimintamallit näissä tilanteissa toimimiseen.

Koulutus sopii organisaatioille, joiden arjessa kohdataan runsaasti ihmisiä ja henkilöstön tulisi olla valmiina reagoimaan erilaisiin tilanteisiin esimerkiksi oppilaitosympäristössä, terveydenhuoltoalalla, sairaaloissa tai palvelualan asiakaspalvelutyössä.

Lisätietoja koulutuksesta

Jätä sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sinulle lisätietoja koulutuksen sisällöstä ja ajankohdista.

Koulutuksen sisältö

Koulutusten perussisältö:

 • Lainsäädäntö
 • Uhkatilanteen psykologia ja stressireaktiot
 • Rauhoittava puhe
 • Toimintamallit
 • Jälkihoito

Koulutuksen tavoitteena on tarjota osallistujille perusosaaminen uhkaaviin tilanteisiin varautumiseksi ja niissä toimimiseksi. Koulutusten laajuus ja sisältö on muokattavissa tarpeen mukaan, ja koulutukseen voidaan sisällyttää esimerkiksi hoidollisen hallinnan sekä itsesuojelun ja -puolustuksen harjoitteita. Halutessanne voimme toteuttaa myös laajemman koulutuskokonaisuuden, sisältäen esimerkiksi toimitilaturvallisuuden, pelastustoiminnan tai sisälle suojautumisen osa-alueet.

Kenelle koulutus sopii?
 • Oppilaitokset ja koulut
 • Sairaanhoitopiirit, sairaalat, hoitolaitokset
 • Kunnat, kaupungit ja seurakunnat
 • Kaupan alan toimijat, kauppakeskukset ja yksittäiset myymälät
 • Vapaita koulutuspäiviä vielä syksylle, ota yhteyttä!

 • Koulutus täysin räätälöitävissä tarpeen mukaan

 • Hinnoittelu koulutuskohtaisesti

Turvallisuuskoulutus on räätälöitävissä eri alojen toimintaympäristöön

Oppilaitostyö

Uhkatilanteiden kohtaaminen oppilaitoksessa- koulutus antaa valmiudet kohdat haastavat tilanteet oppilaitoksen arjessa. Koulutus huomioi niin sisäiset kuin ulkoisetkin uhat, ja antaa toimintamallit näissä tilanteissa toimimiseen.

Hoitotyö

Uhkatilanteiden kohtaaminen hoitotyössä- koulutus on suunnattu sosiaali- ja terveysalan eri toimijoille ja se tarjoaa valmiuksia niin vanhuspalveluiden, vammaishoidon kuin terveyskeskuksenkin työntekijöille sekä päihde- ja mielenterveyspalveluiden ja sosiaalihuollon toimijoille.

Asiakaspalvelutyö

Uhkatilanteiden kohtaaminen asiakaspalvelutyössä- koulutus on suunnattu palvelualalla työskenteleville. Koulutus soveltuu niin vaateliikkeen myyjälle kuin ravintolan tarjoilijalle. Koulutus antaa valmiuksia hetkiin, jolloin haastavasta asiakkaasta on tullut hankala asiakas.

Mikä Aiko on?

Aiko Academy tarjoaa ja järjestää aikuis­koulutusta, työvoima­koulutusta, kansainvälistä koulutusta, työelämä­palveluiden kehittämis­toimintaa sekä konsultointia yrityksille ja organisaatioille sekä yleisiin ajankohtaisiin että yrityskohtaisiin tarpeisiin. Aiko toimii tiiviissä yhteistyössä alueellisen ELY-keskuksen kanssa ja merkittävä osa koulutuksista on ELY-keskusten tukemia.